Event

Big Rivers Festival
13
Jul
2013

Big Rivers Festival

  • Location:Dolhuisstraat 55, Dordrecht
  • Venue:Dolhuis
  • Length:12:01 am

Party Collective zal iets na middernacht beginnen aan de afsluiting van het meerdaagse Big Rivers festival. Verwacht een dikke set van 2 uur aan knallers uit de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s!

Het Big Rivers Festival vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 14 juli. Meerdere dagen lang is het mogelijk om te genieten van cultuur, kunst, film en muziek in het historisch centrum van Dordrecht. Al varende kun je genieten van verschillende optredens tijdens de Blues Cruise. Beleef een prachtig klassiek werk, Canto Ostinato, in de Grote Kerk of zing je schor tijdens Ameezing. Tevens is er weer aan de kleintjes gedacht, zij kunnen hun hart op halen tijdens Bobby Kits. En als hoogtepunt is er het muziekfestival in het laatste weekend.

Op verschillende podia in hartje stad zullen ruim tachtig acts uit binnen- en buitenland optreden. De programmering van het festival is heel breed. Het aanbod bestaat onder andere uit soul, funk, rock, jazz, ska, blues en latin. In het programmaoverzicht vind je alle bands die ook dit jaar weer voor de meest geweldige optredens zullen zorgen.